Beneficiile reinvestirii unei plăți în avans pentru contractul de închiriere a unui turn de telecomunicații

Ați primit o ofertă de cumpărare pe baza contractului de inchiriere a site-ului de telecomunicații? Vă întrebați dacă este o mișcare inteligentă să acceptați?

Locațiile pentru site-urile de telecomunicații variază foarte mult, de la un județ la altul și de la un stat la altul, dar singurul lucru pe care îl au în comun este că recompensele se adună adesea pe termen lung. Puteți decide să încasați mai devreme și să primiți o plată în avans substanțială pentru închirierea dvs. Dacia Antena vă poate furniza o plată în avans a chiriei în schimbul cedării chiriei viitoare pe care o veți primi pentru site-ul amplasat pe proprietatea dvs. Ce faceți cu acești bani depinde în întregime de dvs. și posibilitățile de reinvestire ai acestora sunt nesfârșite.

Contractul de închiriere al turnului de telecomunicații este deja o sursă importantă de venit, dar puteți obține mai multă securitate și control prin preluarea în avans a chiriei site-ului. Următoarele sunt doar câteva dintre beneficiile reinvestirii unei sume primite în avans:

1. Finanțați-vă afacerea

Indiferent dacă sunteți deja proprietarul unei întreprinderi mici sau ați gândit să vă începeți propria afacere pentru o perioadă îndelungată, o plată în avans vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele antreprenoriale. Lucrând pentru dvs., aveți flexibilitatea de a vă seta orele și de a vă urma pasiunile. Doriți să vă îmbunătățiți echilibrul vieții profesionale sau să petreceți mai mult timp cu cei dragi? Deveniți propriul dvs. șef. Faceți-vă propriile alegeri și construiți ceva de care să fiți mândri.

2. Cumparați-vă un imobil

Poate că ați pus ochii pe o casă de vacanță, sau poate doriți să achiziționați un imobil pentru a vă asigura viitorul. Cu o cantitate considerabilă de bani în mâinile dvs., puteți să începeți să semnați contractele. Investiția într-un bun corporal, cum ar fi imobilul, vă oferă mai multă siguranță decât legarea banilor într-un site, care poate fi desființat. În plus, proprietățile tind să se aprecieze în timp.

3. Bucurați-vă de pensionare

Dacă ați atins deja vârsta de pensionare, gândiți-vă la îmbunătățirea calității vieții, primind o sumă considerabilă de bani. Călătoriți în lume la bordul unei nave de croazieră de lux, împărtășiți averea cu cei dragi sau gândiți-vă la toate căile în care ați putea să vă ajutați comunitatea. Nu e încă vârsta de pensionare? Nimic nu vă împiedică să luați în considerare planificarea anticipată a pensionării – tot ce ați putea face odată cu venirea zilei. Ați muncit din greu, meritați să vă bucurați de timp și bani.

Deci, v-ați gândit la ce ați face cu o plată în avans pentru contractul de închiriere a unui turn de telecomunicații?

Beneficiile investirii în ceea ce doriți cu adevărat depășesc cu mult suma pe care ați putea-o câștiga din chiria site-ului. Mai mult decât atât, dacă vă ocupați acum de turnul de telecomunicații sau de antena de pe acoperiș, puteți evita dezamăgirea unei potențiale lichidari a contractului. Noi site-uri de telecomunicații sunt în curs de construire, în timp ce altele sunt desființate.

Aruncați o privire la unele dintre poveștile noastre de succes și aflați cum alți proprietari ca dvs. au investit banii primiți in urma unei plăți anticipate a contractului de închiriere a site-ului. Obțineți controlul asupra contractului dvs. de inchiriere astăzi, eliminați riscul financiar al dezafectărilor site-ului și începeți să investiți în dvs. și în familia dvs.

Titlu: Beneficiile reinvestirii unei plăți în avans pentru contractul de închiriere a unui turn de telecomunicații
Actualizat: octombrie 2nd, 2017
Autor: Dacia Antena
« Înapoi la Blog