Fii sigur ca si proprietar

Contractul dumneavoastra de inchiriere nu este atat de sigur precum ati crede. Chiria pe care o primiti poate disparea din mai multe motive, cele mai multe dintre ele nici nu depind de dumneavoatstra. Consolidarea in industrie, cresterea cererii de date, precum si avansare in tehnologie, pot juca un rol important in decizia companiei de telefonie mobile de inceta contractul de inchiriere.

Companiile de telefonie mobila cauta modalitati de a reduce cheltuielile de exploatare si de a castiga cota de piata intr-o industrie care cere din ce in ce mai multa latime de banda, de aceea cel mai probabil vor apela la fuziuni si parteneriate cu alte companii de pe piata. Atunci cand companiile de telefonie mobila fac consolidari, proprietarii turnurilor redundante si site-urilor de pe acoperis, au un risc foarte mare de a primi o scrisoare de incheiere a colaborarii. Desi cererea crescuta de date ar parea sa insemne o securitate mai mare pentru turnul de pe terenul dumneavoastra, lucrurile nu merg intotdeauna asa. Apar initiativele de reducere de costuri, cand acestea sunt fara succes, de obicei, apeleaza la masuri mult mai drastice, cum ar fi reducerea numarului activelor retelei.

Designul si locatia retelei wireless este extrem de complicat si se schimba constant. Noua tehnologie wireless nu numai ca permite ca datele sa fie transmise pe distante mai mari, insa noi metode de livrare ameninta sa inlocuiasca traditionalele turnuri sau antene de acoperis, acest lucru ducand la o cerere mai mica de site-uri pentru ele. In vreme ce este adevarat ca mai multe turnuri sunt construite pentru a face fata traficului mai mare actualele site-uri nu mai corespund nevoilor retelei si sunt desfiintate.

Chiar si pentru cei care proiecteaza reteaua, este aproape imposibil sa prezica care site va fi desfiintat. Spre exemplu, desi suntem experti in telecomunicatii si facem foarte multe investigari pentru a determina perspectivele pe termen lung pentru fiecare turn si antena pe care o cumparam, din pacate tot pierdem site-uri in fiecare an.

Titlu: Fii sigur ca si proprietar
Actualizat: octombrie 31st, 2022
Autor: Dacia Antena