Care este procesul de preluare contract site de telecomunicatii?

Procesul de preluare a contractului unui site de telecomunicatii cu Dacia Antena este simplu, pentru ca fiecare etapa din proces este mereu axata pe dumneavoastra.

Ascultam

Stim ca nevoile sunt la fel de unice ca si dumneavoastra, de aceea inainte de a va prezenta orice fel de oferta pentru chiria site-ului sau antenei de acoperis, ne luam timpul necesar pentru a intelege acele nevoi. In timpul discutiilor initiale ne asiguram ca vom include toti factorii decizionali, impartasind cu dumneavoastra cunostintele noastre despre telecomunicatii si directia catre care merge piata.

Analizam

Dupa ce ne oferiti copia contractului de inchiriere a site-ului de telecomunicatii, o vom analiza in conformitate cu telurile dumneavoastra. Va informam de riscurile sau beneficiile ascunse pe care le descoperim in contractul de inchiriere si care sunt optiunile dumneavoastra.

Oferta

Urmatorul pas este sa va prezentam o oferta financiara, croita astfel incat sa se potriveasca telurilor dumneavoastra. Sunt multe posibilitati prin care putem structura preluarea unui contract de inchiriere a unui site de telecomunicatii, insa avand in vedere ca fiecare situatie este unica ne vom adapta fiecarei preluari de contract de inchiriere.

Procesul

O data ce ati fost de acord cu termenii si conditiile din contractul de inchiriere, noi ne facem datoria: revizuim documentele legate de chiria site-ului de telecomunicatii. In timpul acestui proces, echipa noastra de suport administrativa si de legal va comunica cu dumneavoastra tot timpul, oferindu-va vizibilitate clara referitoare la statutul procesului de preluare a contractului de inchiriere a site-ului de telecomunicatii.

Fonduri

Avem un capital mare si experienta preluarii a mii de contracte de inchiriere; si putem incheia tranzactia rapid si vira banii folosind un cont bancar. In cele mai multe cazuri intrati in posesia banilor in mai putin de 30 de zile de la inceputul procesului de preluare a contractului de inchiriere a site-ului pana la sfarsit.

Piata

Si nu in ultimul rand, daca am intrat intr-un acord de marketing si management cu dumneavoastra, vom mentine o relatie de lunga durata care va va avantaja pe tot parcursul preluarii contractului de inchiriere a site-ului de telecomunicatii.

Incepe
Titlu: Care este procesul de preluare contract site de telecomunicatii?
Actualizat: septembrie 14th, 2017
Autor: Dacia Antena