Testimoniale

Titlu: Testimoniale
Actualizat: martie 21st, 2023
Autor: Dacia Antena

Victor Popescu

Am fost contactat de catre reprezentantul Dacia Antena printr-un apel telefonic ofertant si placut. Cand mi s-a prezentat oportunitatea de incasare anticipata a chiriei, am ezitat initial sa continui, dar din discutiile ulterioare propunerea facuta a fost foarte interesanta. “Nu lasa pe maine ce poti...incasa azi” este motto-ul dupa care m-am ghidat in incheierea tranzactiei. Banii primiti in avans i-am impartit copiilor. Recomand cu toata increderea o colaborare cu Dacia Antena si acceptarea unei plati in avans pentru contractul de telecomunicatii.

Victor Popescu, Motru, Gorj

Societatea Comercială Megainvest S.R.L

Primul contact pe care l-am avut cu Dacia Antena a fost în urma unui apel telefonic primit de la un reprezentant al companiei. Când mi s-a prezentat oportunitatea de plată anticipată, prima opțiune a fost să mențin proprietatea, dar, după aceea, am acceptat oferta Dacia Antena. Am acceptat această ofertă, datorită faptului că dezvoltarea tehnologică putea să ducă la desființarea antenei, și implicit la pierderea chiriei primite pentru aceasta. Intenționez să folosesc banii primiți în avans de la Dacia Antena pentru contractul de telecomunicații, pentru dezvoltarea societății pe care o dețin.
Recomand și altor proprietari acceptarea unei plăți în avans pentru contractul de telecomunicații, deoarece consider că este soluția cea mai bună în momentul de față.

Dumitru Tinca, Râmnicu - Vâlcea

Petroconsult Invest S.R.L. Vezi

Ne exprimam aprecierea fata de colaborarea societatii Petroconsult Invest S.R.L. cu Dacia Antena Investments S.R.L., pe care o avem din luna august 2017. Pe durata colaborarii, Dnii. Mircea Dosa si Adrian Ivan, au dat dovada de profesionalism, oferindu-ne intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru incheierea contractului de uzufruct. In concluzie, recomandam compania Dacia Antena ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu, care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

Mircea Laba, Ploiesti

Biru Sorin Vezi

Am ales aceasta colaborare deoarece datorita contractului incheiat cu Dacia Antena putem sa punem in aplicare planurile Asociatiei de Proprietari (anvelopare bloc, lucrari de varuire scari de bloc etc), intr-un timp mult mai scurt, avand in cont o suma care ne permite aceste lucrari, fata de transele de bani anuale pe care le primeam de la anumiti operatori, firme cu care negocierile contractelor se incheiau mult mai greu si in dezavantajul nostru, existand mereu cereri de scadere a pretului chiriei din partea acestor firme.

Biru Sorin

Dorica Pasalau Vezi

In colaborarea cu Dacia Antena am avut parte de o experienta placuta deoarece echipa a depus foarte multe eforturi pentru a finaliza contractul in cel mai scurt timp. Propunerea a venit intr-un moment potrivit in care aveam niste probleme medicale si situatia financiara nu-mi putea permite plata operatiei finale. Dupa 4 ani de tratamente si operatii nereusite, aceasta finantare m-a ajutat sa fac operatia finala in Turcia, la o clinica de prestigiu. Am cunoscut o parte dintre angajatii Dacia Antena, care mi-au pus la dispozitie orice informatii am avut nevoie privind noul contract, si pot spune ca sunt o echipa de profesionisti pe care ii recomand cu incredere.

Dorica Pasalau, Voluntari, jud. Ilfov

Costica Rodica Doina, Asociata de Proprietari Vezi

In urma unei scrisori primite de la Dacia Antena, am luat legatura cu Iancu Vladimir, care mi-a explicat foarte bine ca exista sansa si in Romania sa primim o suma mare de bani in avans in schimbul chiriei platite de Operatorul GSM, pentru antena de semnal pe care o gazduim pe terasa blocolui. Din pacate Operatorul de telecomunicatii a demontat antena acum 1 an, cu o notificare de doar 45 de zile, conform clauzelor contractuale pe care le-am semnat.

In calitate de Administrator al blocului din Strada Sfintilor nr.2, Sector 2, Bucuresti, recomand tuturor Asociatiilor de Proprietari din Romania sa profite de sansa oferita de Dacia Antena, pentru ca, acest venit poate disparea oricand, indiferent de perioada pe care a fost semnat Contractul de inchiriere, mai ales tinand cont de schimbarile tehnologice rapide din zilele noastre.

Daca as fi avut sansa acum un an sa primesc chiria in avans pe o perioada mare de timp din partea Dacia Antena, as fi acceptat pe loc.

Costica Rodica Doina, Sector 2, jud. Bucuresti

Sorin Leontin Urs, Asociate de Proprietari Caransebes Vezi

Pe durata discutiilor purtate, am inteles modificarile tehnologice din industria telecomunicatiilor, am constientizat riscurile de desfiintare si implicit de pierdere a chiriei pe termen lung.

Cu ajutorul doamnei Cristina Velescu si a managementului Dacia Antena am reusit sa obtinem o finantare in baza contractului nostru de inchiriere gsm, cu ajutorul careia am finalizat rapid proiectele puse pe ordinea de zi a asociatiei.

Intreaga echipa Dacia Antena a dat dovada de profesionalism, intelegere si rabdare pana la finalizarea tranzactiei.

Caransebes, Caras-Severin

The Australian Workers' Union

Cladirea careia ii sunt proprietar are transmitatoare mobile pe acoperis ( Vodafone si Optus) inca din anul 2000. Primul apel telefonic primit de la APWireless, a fost intampinat cu scepticism iar raspunsul meu a fost “nu sunt interesat“.

Pe parcursul urmatoarelor luni am construit o relatie cu APWireless la telefon , pana in punctul in care am vut suficiente incredere pentru a negocia un rezultat care sa fie pe placul meu si al directorului. Contractul a fost semnat in 2013. Recent am avut o problema administrativa, care trebuia inchisa si am fost fericiti de cat de repede si in ce maniera prietenoasa a fost rezolvata impreuna cu Ricky Creed.

Richard Downie, Secretary
NSW

Darcy Robinson

Afacerea mea a obtinut un beneficiu foarte mare din suma pe care am primit-o de la APWireless pentru contractul de inchiriere cu Telstra, care expira in 2019. Am fost abordat de catre APWireless in 2012 deci stiam despre ei, insa abia in Iunie 2015 cand Ricky m-a abordat cu o propunere de investitii pusa la punct de catre el si Nick, pe care am luat-o intradevar in considerare.

Detaliile si conceptul tranzactiei au fost explicate in detaliu si intr-un mod clar. APWireless si-a mentinut transparenta si cooperarea pe tot parcursul procesului de negociere.

De indata ce tranzactia a fost acceptata, avocatii au fost numiti si documentatia intocmita. II multumesc lui Ricky pentru onestitatea sa si recomandarile impartiale. A ramas foarte ajutator pe parcursul intregului proces si acest lucru a facut lucrurile mult mai usoare. Cu siguranta recomand APWireless si pe Ricky pentru a identifica oportunitatile din contractele de telecomunicatii.

Darcy Robinson
QLD

Jose Manuel Andreu Pallarés

Operatiunea care s-a finalizat cu Telecom Iberica mi-a permis sa obtin o suma imediata, care pentru afacerea mea, a fost ca o injectie necesara si benefica. In plus, cu aceasta plata unica a chiriei, am evitat scaderea chiriei, pe care operatorul mi-o propunea de cateva luni.

Jose Manuel Andreu Pallarés

Carlos Torres Jordán

Relația noastră cu Telecom Iberica se traduce într-o tranzacție rapidă și fără probleme, de care am spus in toate momentele, cu avizul directorului regional al site-urilor, care a condus negocieri pana la final. Un echilibru pozitiv pe care sperăm să il repetăm imediat ce avem noi locatii de oferit .

Carlos Torres Jordán

Mayfield Industrial Estate

Suntem mai mult de cat fericiti sa recomandam APWireless. De la inceput pana la final am primit servicii profesioniste de la Tom, care a raspuns tuturor intrebarilor sj ne-a indrumat pe tot pracursul procesului. Initial m crezut ca aceasta afacerea poate implica timp si effort din partea noastra , totusi tot procesul a fost simplu si a fost terminat intr-un timp foarte bun.

Ron Boyd Group – Mayfield Industrial Estate
Dalkeith

Cambray Court

Am facut o tranzactie cu APWireless, in Decembrie 2015 si am descoperit ca sunt extrem de profesionisti si eficienti. La putin timp dupa ce am terminat tranzactia, operatorul de telefonie mobile s-a decis brusc si neasteptat sa nu reinnoiasca contractual de inchiriere si au avertizat ca intentioneaza sa elibereze proprietatea. Este o intamplare nefericita ca APWireless a pierdut acea chirie dar credem ca de aceea investesc la o scara atata de larga pentru a amortize astfel de pierderi. Evident sunt fericit ca noi am putut vinde chiria atunci cand am facut-o deoarece aceste chirii cu companiile de telefonie mobile sunt foarte riscante si nesigure.

Darren Pither, Grays Inn Estates Limited
Cheltenham

Joanna P. Schantz

Recomand ApWireless cu inima deschisa. Greg m-a ajutat pe parcursul intregului proces cu servicii personalizate si analiza. Greg a fost mereu disponibil pentru a-mi raspunde la toate intrebarile pe care le-am avut si acest lucru a facut tranzactia mult mai usoara. Am luat in considerare mai multe companii inainte de a allege APWireless, insa sunt atat de fericita ca i-am ales pe ei. Sunt cea mai buna companie cu care am facut afaceri si sunt foarte multumita de rezultat.

Joanna P. Schantz
Mascoutah, IL

Larry Gomez

Recomand cu mare incredere APWirelesscatre alti clienti. Atat Clint cat si Rachel, au fost foarte profesionisti. Datorita tranzactiei cu APWireless, am putut sa imi platesc datoriile si sa imi mai ramana bani pentru a putea investi in alta parte.

Larry Gomez
Walsenburg, CO