Ce Facem

Ca in cazul oricarei decizii majore, consideram ca este foarte important sa fiti foarte bine informati. De indata ce ati decis sa luati in considerare predarea contractului de inchiriere a unui site de telecomunicatii, procesul este simplu.

Ce inseamna preluarea unui contract de inchiriere site de telecomunicatii?

Preluarea unui contract de inchiriere site de telecomunicatii, frecvent mentionata ca o plata unica, este o plata forfetara oferita proprietarului in schimbul dreptului de a primi chiria site-ului direct de la compania de telefonie mobila. Nu afecteaza in nici un fel dreptul de proprietate si nici drepturile pe care le are compania de telefonie mobila in contractul de inchiriere.

Care este procesul de preluare a contractului de inchiriere a site-ului de telecomunicatii?

Procesul de preluare al unui contract de inchiriere site de telecomunicatii, este unul simplu si rapid. Va vom asculta nevoile financiare si telurile, vom analiza particularitatile contractului de inchiriere a site-ului dumneavoastra pentru a putea crea o oferta financiara personalizata. Dupa ce vom ajunge la o intelegere, procesul de preluare a contractului de inchiriere va fi rapid si chiar si dupa ce veti primi fondurile, vom mentine o relatie deschisa de care vor putea beneficia ambele parti si in anii ce vor urma.

Titlu: Ce Facem
Actualizat: octombrie 31st, 2022
Autor: Dacia Antena