Castiga control prin predarea unui contract de inchiriere site de telecomunicatii

Aveti un bun valoros pe terenul dumneavoastra si aveti dreptul de a culege roadele terenului, incluzand chirii viitoare asociate cu contractul de inchiriere a site-ului dumneavoastra de telecomunicatii. Nu exista nici un temei legal sau contractual pentru care dumneavoastra va lasati chiriasul sa detina controlul banilor dumneavoastra, spunand cat, cand si pentru cat timp veti fi platit.

De fapt aceste companii de telefonie mobila nici nu vor dezvalui ca exista posibilitatea ca o a treia parte poate prelua contractul de inchirere a site-ului, o a treia parte care este recunoscuta si acceptata global de catre operatorii din fiecare jurisdictie in care ne desfasuram activitatea. Este doar o structura diferita fata de cele cu care sunteti obisnuit.

Alegand predarea contractului de inchiriere a site-ului de telecomunicatii aveti control. In plus, daca vreodata va veti vinde terenul, practic veti luati chiria cu dumneavoastra in loc sa fiti legat de proprietatea pe care tocmai ce ati vandut-o. Practic, va permite libertatea de a alege cum si cand va veti folosi banii pentru a se potrivi mai bine cu telurile dumneavoastra financiare.

Titlu: Castiga control prin predarea unui contract de inchiriere site de telecomunicatii
Actualizat: octombrie 31st, 2022
Autor: Dacia Antena