De Ce Contează

Ca si proprietar al unui teren pe care se afla un turn de telefonie mobila sau antena de acoperis care primeste chirie de la compania de telefonie mobila, deja stiti ca acel contract de inchiriere poate fi o sursa de venit considerabila. Asa ca, de ce ati vrea sa renuntati la asta? Raspunsul cel mai simplu ar fi ca puteti converti acea chirie in ceva mai bun; preluarea unui contract de inchiriere va ofera posibilitatea sa fiti mai sigur, sa castigati control si sa castigati mult mai mult de pe urma unui contract decat ati face-o in mod obisnuit.

Fii in siguranta

Retelele Wireless sunt foarte complexe si se schimba incontinuu pentru a tine pasul cu tehnologia. In timp ce noi turnuri de telefonie sunt construite, altele sunt desfiintate, lasand proprietarii cu contracte goale. Preluarea unui contract de inchiriere, cunoscut ca si plata unica a chiriei, elimina complet riscurile financiare aduse de desfiintarea unui site si de reducerea chiriei.

Castiga control

Alegand predarea chiriei, deblocati valoarea viitoare a contractului dumneavoastra de inchiriere acum. Mai bine spus va ofera posibilitatea sa va folositi banii mult mai eficient si sigur, fara a fi legat de contractul de inchiriere asupra caruia nu detineti control.

Castiga mai mult

Ce puteti face cu banii pe care ii primiti? Fie ii investiti intr-o afacere, finantati programe noi, plecati intr-o vacanta de vis, valoarea pe termen lung a unei investitii in domeniul dumneavoastra de activitate depaseste cu mult valorea chiriei pe care o puteti primi din contractul de inchiriere.

Titlu: De Ce Contează
Actualizat: octombrie 31st, 2022
Autor: Dacia Antena