Echipa noastră

Echipa de management a companiei APWireless, compania mama pentru Dacia Antena, a fost implicate in finantarea structurii wireless inca din anii 1990. In ultimii 23 de ani, echipa noastra a fost asociata cu aproximativ 4 Mld $ in bunuri finantate, incluzand mii de contracte de inchiriere pentru site-uri.

Titlu: Echipa noastră
Actualizat: august 11th, 2020
Autor: Dacia Antena

Echipa de conducere

Scott E. Langeland, Co-CEO

Scott supraveghează echipa juridică și de operare pentru APWireless și a jucat un rol-cheie în compania care operează în 14 țări. Absolvent al Facultății de Drept Thomas Jefferson, are șapte ani de experiență juridică care acoperă domenii cum ar fi finanțarea structurată, imobiliare comerciale, litigii civile, descoperiri și moțiuni pre-proces, redactarea pledoariilor și pregătirea procesului general. Înainte de a se alătura APWireless, Scott a lucrat la birourile de avocatură ale lui James T. Bentson. Pe lângă gradul său de drept, Scott deține, de asemenea o diplomă în Economie de la Universitatea din Utah, Salt Lake City, UT.

Daniel J. Hasselman, Co-CEO

Dan are mai mult de 19 ani de experienta, ca si executive in domeniul imobiliar si in industria retelelor de telecomunicatii, a fost implicat in tranzactii de peste 1 Mld $. Inainte de a fi desemnat Presedinte pentru APWireless, Dan a fost Managing Director la Wireless Infrastructure Partners, LLC. De asemenea, Dan a fost co-fondator si a detinut Vertical Capital Group, care a generat investitii in active din infrastructura retelelor de telecomunicatii in numele RFS Capital, LLC. Dan a intrat in industria financiara din telecomunicatii, deschizand un birou pentru achizitii contracte de chirie telecom. Ca si antreprenor de cand se stie, Dan a fost implicat in multe start-up-uri, incluzand imobiliare, imprumuturi, achizitii si companii investitoare. La o varsta frageda Dan a fondat U.S Home and Loan Inc., care a devenit repede cea de-a 2-a firma din SUA de brokeraj ipotecar. Dan a urmat cursurile Minnesota State University si San Diego State University.

Andrew K. Wood, Executive Vice President of Operations

Andy are peste 21 ani experienta ca si director in imobiliare si in infrastructura industriei retelelor de telecomunicatii. Inainte de a fi desemnat EVP of Operations la APWireless, Andy a detinut pozitia de Managing Director la WIP. Andy a fost co-fondator si de asemena a detinut Vertical Capital Group, lucru care a generat investitii in active de telecomunicatii, in numele RFS Capital. Andy a intrat in industria retelelor de telecomunicatii lucrand pentru mai multe companii de telefonie mobila din SUA, ca si consultant pentru una dintre cele mai bune firme de telecomunicatii. Cu experienta sa in imobiliare, ipoteci si leasing comercial, Andy a dezvoltat strategii inovative de achizitie in industria retelelor de telecomunicatii. Andy a fost, de asemenea, in consiliul de directori pentru San Diego’s Gaslamp City Square. A obtinut licenta in Finante si Administrarea Afacerilor de la Universitatea de Stat din San Diego.

Thomas Evans, Executive Vice President of Europe

Tom sa alăturat echipei APWireless în 2011 pentru a extinde afacerea americană de succes în Marea Britanie. După lansarea cu succes a afacerii din Marea Britanie, Tom a lucrat pentru a deschide APWireless Ireland și, mai recent, a preluat un rol activ în gestionarea altor întreprinderi din Europa de Vest și de Est. Anterior, Tom a petrecut peste 15 ani în achiziția de site-uri de telecomunicații și managementul imobiliar pe piața din Marea Britanie. Înainte de a se alătura companiei APWireless, experiența sa a inclus lucrul pentru o companie de top din Marea Britanie, ca Manager Național de Achiziție și Planificare. Mai recent, a lucrat pentru o firmă de consultanți imobiliari autorizați, care consiliază proprietarii pe chestiuni legate de gestionarea imobilelor din domeniul telecomunicațiilor. Principalul rol al lui Tom este gestionarea și dezvoltarea afacerilor din Regatul Unit, Irlanda, Germania, Olanda, Ungaria și România.

Chris Jager, Vice President of Technology

Chris are o experiență de peste opt ani în calitate de profesionist IT. Înainte de a fi numit VP al tehnologiei, Chris și-a îndeplinit rolul de director al sistemelor informatice la APWireless. În rolul său de vicepreședinte al tehnologiei, Chris este responsabil pentru infrastructura IT și IS globală. Pe lângă aceasta, susține inițiativele de e-marketing pentru APWireless. Înainte de sosirea sa în 2011, Chris a lucrat la Royal Dutch Shell, unde sa specializat în Managementul Supply Chain. Și-a câștigat titlul B.S. în Informatică și deține un M.S. în Informatică de la Universitatea din Twente.

Eddie Joyce, Associate Vice President

Eddie sa alăturat echipei APWireless în iunie 2013, după ce a lucrat anterior în domeniul achiziției și dezvoltării site-urilor din industria de retail. Eddie a câștigat de asemenea 9 ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor în managementul imobilelor, achiziționarea de site-uri, controlul planificării și evaluările ratelor globale. Rolul actual al lui Eddie îl vede responsabil pentru gestionarea și dezvoltarea afacerilor în Irlanda, Belgia și România.

Echipa de management

Cristina Velescu

Cristina Velescu, Manager of Site Acquisitions

Cristina s-a alăturat echipei încă de la înființarea acesteia, în 2016 pentru a extinde succesul business-ului din USA în România. Are o experiență de peste 10 ani acumulați ca și reprezentant de vânzări directe în diferite companii de telecomunicații.Deține o diplomă de economist obținută ca urmare a finalizării studiilor superioare în cadrul Academiei de Studii Economice București. Când nu lucrează, Cristina poate fi gasită în sânul familiei, în călătorii sau relaxându-se la cumpărături.

Vladimir Iancu

Vladimir Iancu, Manager of Site Acquisitions

Vladimir s-a alăturat echipei Dacia Antena la finalul anului 2016. Are o experiență de mai bine de 7 ani în Industria Telecomunicațiilor, în sectorul Business to Business (B2B), iar pe parcursul carierei Vladimir a luat parte la înființarea, dezvoltarea și coordonarea unuia dintre cei mai importanți parteneri naționali ai unei companii de renume din Industria Telecomunicațiilor. A urmat Facultatea de Inginierie și Management din cadrul Universității Transilvania și a participat la multiple cursuri și training-uri în domeniul vânzărilor. Se bucură de timpul liber alături de familie și prieteni. Deși este dedicat domeniului vast al negocierilor și al afacerilor, Vladimir este pasionat de chitara electrică și de snowboarding.

Roxana Stancu

Roxana Stancu, Manager of Site Acquisitions

Roxana s-a alăturat echipei Dacia Antena în iulie 2017. Are o experiență complexă de peste 12 ani în management financiar, 9 ani în management de proiect și 5 ani în imobiliare și managementul proprietăților, activând în industria bancară, organizații non-guvernamentale precum și în mediul privat de business. Roxana a finalizat cu succes Facultatea de Mangement în cadrul Academiei de Studii Economice, un master în Finanțe și Asigurări, precum și cursuri intensive pentru poziții de Senior and Top Management. Este pasionată de sailing, schi și călătorii. Timpul liber și-l petrece practicând sporturile preferate și călătorind alături de prieteni.

Cătălin Crețu

Cătălin Crețu, Manager of Site Acquisitions

Cătalin s-a alăturat echipei Dacia Antena în Martie 2018. În cei aproximativ 8 ani de experiență în piața B2B Cătalin și-a îndreptat atenția către promovarea și implementarea soluțiilor de telecomunicații și IT menite să simplifice și să sprijine desfășurarea activităților de business din diverse domenii precum financiar-bancar, horeca, învățământ, comerț online etc. În timpul liber poate fi găsit alături de cei apropiați pe terenul de tenis, pe circuitul de karting, la ski sau într-o drumeție montană.

Gary Blade

Gary Blade, Developer of Site Acquisitions

Gary s-a alăturat inițial companiei în sediul central din San Diego, înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru a se alătura echipei. Înainte de a lucra pentru APWireless, Gary a deținut și a rulat o varietate de baruri și restaurante în SUA și Spania. El a fost un jucător important în apariția televiziunii prin cablu și a telefoniei în Marea Britanie în anii 1990 și a fost recunoscut ca o parte importantă a creșterii sale în nord-vest. În timpul petrecut cu APWireless, Gary a achiziționat site-uri în Lincolnshire, Cumbria și Merseyside. Este un fan al fotbalului care susține echipa Liverpool, iar vacanțele preferă să le petreacă în Las Vegas, unde se bucură de jocul de poker.