Echipa noastră

Echipa de management a companiei APWireless, compania mama pentru Dacia Antena, a fost implicate in finantarea structurii wireless inca din anii 1990. In ultimii 23 de ani, echipa noastra a fost asociata cu aproximativ 4 Mld $ in bunuri finantate, incluzand mii de contracte de inchiriere pentru site-uri.

Titlu: Echipa noastră
Actualizat: august 2nd, 2023
Autor: Dacia Antena

Echipa de conducere

Scott E. Langeland, Co-CEO

Scott supraveghează echipa juridică și de operare pentru APWireless și a jucat un rol-cheie în compania care operează în 14 țări. Absolvent al Facultății de Drept Thomas Jefferson, are șapte ani de experiență juridică care acoperă domenii cum ar fi finanțarea structurată, imobiliare comerciale, litigii civile, descoperiri și moțiuni pre-proces, redactarea pledoariilor și pregătirea procesului general. Înainte de a se alătura APWireless, Scott a lucrat la birourile de avocatură ale lui James T. Bentson. Pe lângă gradul său de drept, Scott deține, de asemenea o diplomă în Economie de la Universitatea din Utah, Salt Lake City, UT.

Daniel J. Hasselman, Co-CEO

Dan are mai mult de 19 ani de experienta, ca si executive in domeniul imobiliar si in industria retelelor de telecomunicatii, a fost implicat in tranzactii de peste 1 Mld $. Inainte de a fi desemnat Presedinte pentru APWireless, Dan a fost Managing Director la Wireless Infrastructure Partners, LLC. De asemenea, Dan a fost co-fondator si a detinut Vertical Capital Group, care a generat investitii in active din infrastructura retelelor de telecomunicatii in numele RFS Capital, LLC. Dan a intrat in industria financiara din telecomunicatii, deschizand un birou pentru achizitii contracte de chirie telecom. Ca si antreprenor de cand se stie, Dan a fost implicat in multe start-up-uri, incluzand imobiliare, imprumuturi, achizitii si companii investitoare. La o varsta frageda Dan a fondat U.S Home and Loan Inc., care a devenit repede cea de-a 2-a firma din SUA de brokeraj ipotecar. Dan a urmat cursurile Minnesota State University si San Diego State University.

Andrew K. Wood, Managing Director

Andy are peste 21 ani experienta ca si director in imobiliare si in infrastructura industriei retelelor de telecomunicatii. Inainte de a fi desemnat EVP of Operations la APWireless, Andy a detinut pozitia de Managing Director la WIP. Andy a fost co-fondator si de asemena a detinut Vertical Capital Group, lucru care a generat investitii in active de telecomunicatii, in numele RFS Capital. Andy a intrat in industria retelelor de telecomunicatii lucrand pentru mai multe companii de telefonie mobila din SUA, ca si consultant pentru una dintre cele mai bune firme de telecomunicatii. Cu experienta sa in imobiliare, ipoteci si leasing comercial, Andy a dezvoltat strategii inovative de achizitie in industria retelelor de telecomunicatii. Andy a fost, de asemenea, in consiliul de directori pentru San Diego’s Gaslamp City Square. A obtinut licenta in Finante si Administrarea Afacerilor de la Universitatea de Stat din San Diego.

Thomas Evans, Executive Vice President - Global Asset Management

Tom sa alăturat echipei APWireless în 2011 pentru a extinde afacerea americană de succes în Marea Britanie. După lansarea cu succes a afacerii din Marea Britanie, Tom a lucrat pentru a deschide APWireless Ireland și, mai recent, a preluat un rol activ în gestionarea altor întreprinderi din Europa de Vest și de Est. Anterior, Tom a petrecut peste 15 ani în achiziția de site-uri de telecomunicații și managementul imobiliar pe piața din Marea Britanie. Înainte de a se alătura companiei APWireless, experiența sa a inclus lucrul pentru o companie de top din Marea Britanie, ca Manager Național de Achiziție și Planificare. Mai recent, a lucrat pentru o firmă de consultanți imobiliari autorizați, care consiliază proprietarii pe chestiuni legate de gestionarea imobilelor din domeniul telecomunicațiilor. Principalul rol al lui Tom este gestionarea și dezvoltarea afacerilor din Regatul Unit, Irlanda, Germania, Olanda, Ungaria și România.

Chris Jager, Vice President of Technology

Chris are o experiență de peste opt ani în calitate de profesionist IT. Înainte de a fi numit VP al tehnologiei, Chris și-a îndeplinit rolul de director al sistemelor informatice la APWireless. În rolul său de vicepreședinte al tehnologiei, Chris este responsabil pentru infrastructura IT și IS globală. Pe lângă aceasta, susține inițiativele de e-marketing pentru APWireless. Înainte de sosirea sa în 2011, Chris a lucrat la Royal Dutch Shell, unde sa specializat în Managementul Supply Chain. Și-a câștigat titlul B.S. în Informatică și deține un M.S. în Informatică de la Universitatea din Twente.

Eddie Joyce, Associate Vice President

Eddie sa alăturat echipei APWireless în iunie 2013, după ce a lucrat anterior în domeniul achiziției și dezvoltării site-urilor din industria de retail. Eddie a câștigat de asemenea 9 ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor în managementul imobilelor, achiziționarea de site-uri, controlul planificării și evaluările ratelor globale. Rolul actual al lui Eddie îl vede responsabil pentru gestionarea și dezvoltarea afacerilor în Irlanda, Belgia și România.