Cine Suntem Noi

Grupul din care facem parte, APWireless, este lider mondial pe piata de investitii in inchirierea de site-uri de telecomunicatii. Ne concentram atentia pe achizitionarea strategica și managementul chiriilor pentru terenuri, turnuri/antene de pe acoperisuri și antene de retea din interiorul cladirilor.

Afacerea noastra dezvolta parteneriate cu actualii proprietari ai antenelor de acoperis, oferindu-le o plata unica în schimbul dreptului de a primi chiria viitoare pentru gazduirea antenelor pe proprietatea lor. Mai mult decat atat, APWireless cauta sa adauge cat mai multi operatori din industria retelelor de telecomunicatii in fiecare locație a antenelor în care acest lucru este posibil, asigurandu-se ca fiecare antena este exploatata la potentialul maxim.

APWireless opereaza cu succes la nivel mondial prin angajarea de profesionisti locali din industria retelelor de telecomunicatii din fiecare tara. Constientizand faptul ca de fiecare data atat clientul cat si piata difera, adaptam afacerea pe care o conducem ca o organizatie internationala de servicii profesionale, solutiile noastre bazandu-se pe suportul legilor locale, a conceptelor financiare, a obiceiurilor si a limbii din tara respectiva. Avand deja dezvoltate programe de investitii de inchiriere de retele sponsorizate, APWireless se foloseste de experienta acumulata si de serviciile sale unice pentru a ajuta atat proprietarii cat și operatorii de retea in atingerea obiectivelor strategice si a celor financiare.

Locațiile noastre

Titlu: Cine Suntem Noi
Actualizat: mai 23rd, 2023
Autor: Dacia Antena