Partenerii Nostri

O data cu cresterea competitiei, companiile de telefonie mobila trebuie sa caute moduri de reducere a chiriilor si de a se mentine competitive pe piata. Dupa salarii, cel mai mare cost suportat de catre companiile de telefonie mobila este de obicei chiria pe care o platesc pentru turnurile de telecomunicatii. De aceea cea mai intalnita varianta pe care aceste companii o folosesc este sa le ceara proprietarilor sa accepte sa isi reduca chiria, sa isi imparta reteaua cu alte companii de telefonie mobila (de obicei competitorii directi). Cu ambele optiuni ca solutii valide, acestea nu sunt deloc in avantajul proprietarilor.

In eventualitatea unei reduceri de chirie, proprietarii nu isi vor pierde venitul dobandit in urma proprietatii in totalitate, cum este in cazul unei rezilieri si scoaterea din functiune a unui turn de telecomunicatii, insa primesc mai putini bani. Acestea fiind spuse, proprietatile pe care se afla turnurile de telecomunicatii, prezinta un risc crescut de reziliere a contractelor de inchiriere, atunci cand companiile de telefonie mobila impart echipamentele celulare. Acest procedeu se numeste colocare si cum toate companiile sunt obligate sa reduca din costuri, colocarea a devenit o solutie foarte viabila. Din pacate pentru proprietari, colaborarea dintre companiile de telefonie mobila, poate avea ca rezultat incheierea relatiilor dintre proprietari si compania de telefonie mobila pentru turnurile de telecomunicatii, in special contractele ale caror turnuri, nu mai trebuie sa ofere acoperire, cel mai probabil vor primi notificari de incheiere a contractului de inchiriere, in loc de plata pentru chirie.

Dacia Antena si grupul sau de investii globale, a oferit companiilor de telefonie mobila o a treia optiune, care este atat in avantajul companiei cat si al proprietarilor. Companiile de telefonie mobila din toata lumea, au incheiat un parteneriat cu APWireless, pentru a oferi plati unice proprietarilor pentru plata chiriei. Cu aceasta optiune, proprietarii, primesc o suma mare de bani o singura data, o suma de bani care poate fi mult mai profitabila decat chiria care se primeste lunar, deoarece poate fi investita si poate aduce un profit mai mare, iar compania de telefonie mobila are un avantaj, deoarece isi reduce costurile asociate cu discutiile si contractele de inchiriere cu diferiti proprietari.

Titlu: Partenerii Nostri
Actualizat: octombrie 31st, 2022
Autor: Dacia Antena