Contractele de închiriere reprezinta bunuri de calitate

Lumea investițiilor depășește stocurile și obligațiunile. Pe măsură ce cererea de utilizare a rețelelor wireless și așteptările de acces neîntrerupt la internet continuă să crească, contractele pentru turnurile de telecomunicații și antenele de acoperiș devin un avantaj financiar din ce în ce mai puternic și o modalitate excelentă de a vă diversifica portofoliul de investiții. Turnurile de telecomunicații trebuie să fie amplasate aproape unele de altele, astfel încât utilizatorii să rămână conectați în timp ce călătoresc în rețeaua telefonică. Există milioane de site-uri in întreaga lume, ceea ce se traduce în cât mai multe oportunități de investiții. Dacă ați fi abordat de un operator de telecomunicații pentru a se instala pe proprietatea dvs. un turn de telecomunicații sau o antena de acoperiș, în schimbul unei plăți lunare, ați lua în considerare încheierea unui contract de închiriere a turnului?

Indiferent dacă răspunsul dvs. la această întrebare este definitiv sau vă mai gandiți asupra opțiunilor, Dacia Antena vă poate oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă hotărî.

Un contract de închiriere a site-ului ca o investiție

Este un turn de telecomunicații sau o antena de acoperiș un bun în care să te simți confortabil să investești? În general, operatorii wireless vă vor aborda dacă sunt interesați să vă închirieze ferma, acoperișul sau clubul sportiv pentru a instala echipamentele lor de telecomunicații. Odată ce sunteți de acord cu termenii contractului de închiriere, veți începe să primiți chirie pentru o perioadă predeterminată de timp. Puteți alege apoi să vă mențineți acest activ ca o modalitate de a avea un venit sau puteți explora beneficiile viitoare de care puteți beneficia de pe urma activului, cum ar fi primirea unei plăți în avans pentru contractul de închiriere.

Riscurile și beneficiile deținerii unui contract de închiriere a unui site de telecomunicații

Dacă dețineți deja un bun activ ca un contract de închiriere a site-ului de telecomunicații, știți care sunt riscurile și beneficiile acestuia? Unul dintre principalele avantaje ale deținerii acestui tip de activ este diversificarea portofoliului dvs. de investiții: un contract de închiriere a site-ului reprezintă o parte din veniturile dvs. personale. Cu toate acestea, există riscuri, la fel ca la orice alt activ financiar. Principalele riscuri implicate sunt reducerea chiriilor de către operatorul de telefonie mobilă sau dezafectarea site-ului. În cazul în care se întâmplă acest lucru, veți înceta să primiți integral chiria.

Plata în avans a contractului de închirirere a site-ului

Vreți să vă creșteți venitul, dacă ați putea, pentru a reduce riscul de a-l pierde într-o zi? Având în vedere că riscul de dezafectare este real, puteți alege să vă lichidați activul primind o plată anticipată pentru suma forfetară de la un expert în domeniu precum Dacia Antena. Odată ce primiți acești bani, puteți să îi reinvestiți în afacerea dvs., să cumpărați o casă sau să călătoriți undeva unde ați vrut întotdeauna să mergeți.

Investiția în contractele de închiriere pentru turnurile de telecomunicații sau antenele de acoperiș poate fi o modalitate excelentă de a câștiga un punct de sprijin în industria în creștere a tehnologiei wireless. Dacă vă decideți să investiți în aceste active, puteți să vă diversificați portofoliul financiar.
Rețineți că veți avea apoi posibilitatea de a vă lichida activul, acceptând o plata anticipată de la un expert în domeniu și reinvestiți fondurile dintr-un contract de închiriere în viitoarele afaceri, imobiliare sau economii pentru pensionare. Atâta timp cât cererea pentru rețelele de telecomunicații wireless continuă să crească, șansele de a fi abordat de operatorii de telefonie cresc și ele. Cu un turn de telecomunicații pe proprietatea dvs., aveți ocazia foarte profitabilă de a tranzacționa chiria pe care o primiți de la operator în schimbul unei sume forfetare în avans.

Titlu: Contractele de închiriere reprezinta bunuri de calitate
Actualizat: martie 20th, 2018
Autor: Dacia Antena
« Înapoi la Blog