Diferența dintre drepturile de proprietate și drepturile contractuale

V-ați întrebat dacă acceptarea unei tranzactii de cedare a contractului de închiriere vă afectează drepturile asupra proprietății dvs? În calitate de lider mondial pe piața de investiții în achiziționarea contractelor de închiriere pentru turnurile telecom și antenele de acoperiș, vrem să vă ajutăm să întelegeți mai bine acest aspect . Pentru a face acest lucru, considerăm că este important să clarificăm diferența dintre drepturile dvs. de proprietate și drepturile contractuale. Odată ce ați înțeles care este diferența dintre acestea, suntem convinși că veți aprecia modul în care parteneriatul cu Dacia Antena vă poate avantaja.

Ce obține Dacia Antena de fapt
Atunci când semnați un contract cu Dacia Antena pentru a primi o sumă de bani în avans pentru contractul de închiriere, ne acordați dreptul de a primi chiria pentru amplasarea turnului telecom sau a antenei de acoperiș.
Dacă aveți mai multe contracte de închiriere, puteți decide dacă doriți să le vindeți pe toate sau o parte din acestea, iar suma primită în avans va avea la bază doar chiria cumpărată.

Ce se întâmplă după tranzacție?
Vom notifica operatorul de telefonie mobilă cu privire la schimbarea proprietarului contractului, imediat după încheierea tranzacției. În acest moment, suma va fi deja platită către dumneavoastră. Înainte de a începe, Dacia Antena va supraveghea toate aspectele legate de gestiunea financiară a contractului de închiriere a locației. Aceasta înseamnă că până la sfârșitul perioadei de cedare a contractului de închiriere, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la altceva decât cum să investiți suma primită în avans (sau cum să călătoriți mai mult). Singura dată când veți auzi de noi este dacă se planifică o vizită sau o întreținere a site-ului, dar vă asiguram că vom stabili acest lucru cu dvs. pentru a ne asigura că este făcut într-un moment potrivit pentru dvs.
Pentru Dacia Antena, este foarte importantă o relație bună între operatori, proprietari și compania noastră. Dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung cu beneficii pentru toate părtile implicate este prioritatea noastră.

Ce se întâmplă dacă doriți să vă vindeți proprietatea?
În cazul în care doriți să vă vindeți proprietatea, puteți face acest lucru în mod liber și fără restricții. Banii pe care îi primiți în urma tranzacției sunt integral ai dvs., precum și chiriile primite anterior pentru turnul telecom sau antenele de acoperiș. Având în vedere faptul că toate contractele incheiate cu Dacia Antena vor fi înregistrate la registrul funciar local, acestea rămân valabile chiar dacă se schimbă proprietarul printr-un alt contract legal. După încheierea perioadei de achiziție cu Dacia Antena, toate chiriile asociate contractului de închiriere vor fi transferate noului proprietar.

Deci, la ce se rezumă această tranzacție?

În esență, în urma încheierii acestui contract și acceptând o plată în avans, ne asumăm drepturile contractuale pe care le-ați încheiat anterior cu operatorul de telefonie mobilă, dar proprietatea rămâne a dvs. Semnarea unui contract cu Dacia Antena nu afectează în niciun fel dreptul asupra proprietății sau drepturile pe care operatorul le are în contractul de închiriere. Dacă aveți în continuare întrebări, nu ezitați să contactați un reprezentant Dacia Antena.

Titlu: Diferența dintre drepturile de proprietate și drepturile contractuale
Actualizat: martie 20th, 2018
Autor: Dacia Antena
« Înapoi la Blog