Este chiria site-ului dvs. într-un singur coș?

De cand sumerienii au implementat pentru prima dată finantele în sudul Turciei și în Nordul Irakului cu mii de ani în urmă, diversificarea a constituit un principiu fundamental al creditării și investițiilor. În scopul de a reduce riscul și de a crește randamentul, sumerienii au înțeles că este important să nu depoziteze „toate ouăle într-un coș”.

În loc să-și împrumute toate semințele suplimentare unui agricultor, ei își vor da semințele unui număr mare de agricultori. Prin împrumutul de semințe mai multor fermieri fermieri, creditorii și-au diversificat și redus riscul. În esență, își pun semințele sau „ouăle” în mai multe coșuri – în loc de unul.

Același principiu al diversificării încă se aplică în lumea de astăzi cu chiriile pentru site-urile telecom, la mii de ani de când sumerienii au început să-și împrumute semințele suplimentare agricultorilor. In acest sens, puteti sa priviti site-ul dumneavoastra de telecomunicatii ca pe un „coș”.

Cu excepția cazului în care dețineți mai multe site-uri, toată chiria dvs. se află în principiu într-un „coș” , al unui site telecom. Operatorul sau operatorii pot decide să-și mute echipamentele într-o locație din apropiere pentru a optimiza rețeaua sau poate fi dezvoltată o nouă tehnologie ceea ce înseamnă că nu sunt necesare la fel de multe site-uri. Există numeroase motive pentru care ați putea pierde chiria site-ului dvs. de telecomunicații.

Dacia Antena este partenerul dvs. pentru a vă diversifica chiria site-urilor. Vă plătim acum o sumă substanțială in avans, iar in continuare Dacia Antena îsi asumă riscul ca un operator sau operatorii să nu mai plătească chiria pentru site-ul telecom din diverse motive. Dacă aceștia nu mai plătesc chiria, pierderile ne revin nouă – nu dumneavoastră.

Compania noastră, impreuna cu restul sucursalelor din 12 țări au achiziționat drepturile de a colecta chiriile de la peste 3.000 de site-uri telecom din întreaga lume. Cu peste 3.000 de „coșuri” riscul nostru este diversificat. Chiar dacă facem tot ce ne stă în putință pentru a obține drepturi asupra locațiilor strategice ale site-urilor, am pierdut site-uri din portofoliul nostru.

În același timp, o plată substanțială în avans primita de la Dacia Antena elimină riscul „ouălor într-un singur coș”, avand, de asemenea, posibilitatea de a reinvesti plata în avans in alte proiecte, asupra carora aveti un control deplin.

Urmăriți un exemplu real al unui proprietar care a făcut această alegere inteligentă de investiții, în video-ul de mai jos: “Prin colaborarea cu Dacia Antena am înțeles că, în baza cesionării contractelor de închiriere pentru antenele de telecomunicații, putem primi bani în avans pe care să-i investim în proiectele asociației.” https://youtu.be/emVeerPnYqg – Sorin Biru, președinte Asociație de Proprietari – Onești, jud. Bacău

Lucrând împreună, vă putem asigura că toate chiriile site-urilor dvs. telecom nu sunt într-un singur coș.

Abia așteptăm să lucrăm cu dumneavoastră.

Titlu: Este chiria site-ului dvs. într-un singur coș?
Actualizat: aprilie 3rd, 2018
Autor: Dacia Antena
« Înapoi la Blog