Plata în avans a contractului de închiriere pentru site-ul de telcomunicații: termeni și condiții

Probabil deja știți despre beneficiile primirii unei plăți în avans pentru contractul de închiriere a turnului de telecomunicații în schimbul chiriei dvs. a site-ului , dar încă mai vă întrebați ce presupun termenii? Indiferent dacă ați semnat deja un contract cu Dacia Antena sau încă decideți dacă acesta este cel mai bun lucru pentru dvs., aflați mai multe despre termenii și condițiile unei plăți în avans a unui contract de închiriere pentru un turn de telecomunicații și dacă este sigur pentru a vă oferi pacea minții.

Proprietatea ramâne în continuare a dumneavoastră

Preluarea unui contract de închiriere a unui turn de telecomunicații nu afectează în niciun fel dreptul de proprietate asupra proprietății, nici drepturile pe care operatorul le are în contractul de închiriere. În calitate de proprietar al spațiului, veți primi o plată în avans sub forma unui contract de uzufruct în schimbul cedării dreptului de a primi viitoarea chirie a site-ului de la operatorul de telecomunicații.

Este important să rețineți că Dacia Antena cumpără drepturile pentru a primi chiria unui turn sau a unei antene de acoperiș pentru o anumită perioadă de timp. Aceasta înseamnă că dreptul de a primi chirie pentru site-ul dvs. de telecomunicații va reveni la dvs. după ce această perioadă se termină.

Contractul dumneavoastra cu Dacia Antena

Acest contract este semnat și autentificat în fața unui notar, iar apoi înregistrat în registrul funciar local, pentru a specifica termenii și condițiile unei plăți în avans a unui turn de telecomunicații. Acest lucru asigură protecția drepturilor tuturor, chiar dacă proprietatea își schimbă proprietarul sau dacă operatorul decide să demonteze turnul în orice moment.

Termenul legal pentru acest tip de tranzacție este „contractul de uzufruct”. În unele cazuri, putem căuta, de asemenea, un „servitute”, care este pur și simplu dreptul de a folosi bunul imobiliar al altei persoane pentru un anumit scop, și anume telecomunicații.

Variabilele unei plăți în avans pentru un contract de inchiriere a unui turn de telecomunicații

Există multe variabile și factori de risc implicați în determinarea valorii plății în avans a contractului de închiriere. Stabilirea unei sume pentru o locație de închiriat va lua în considerare variabile precum locația turnului de telecomunicații sau a antenei de acoperiș, chiria primită, operatorii de telecomunicații de pe proprietatea dvs., termenii contractului de închiriere și durata, dar și alte variabile.

Fiți siguri că nu vă vom prezenta niciodată un contract universal. Deoarece fiecare situație este unică, oferta noastră financiară va fi adaptată pentru a vă satisface nevoile.

Așteptările dvs. în privința unei plăți în avans pentru un contract de închiriere a unui turn de telecomunicații

Dacia Antena depune toate eforturile pentru a închide rapid tranzacțiile și pentru a vă alimenta fondurile cât mai eficient posibil folosind un cont bancar.

Aveți dreptul deplin pentru încasarea unei sume forfetare complete chiar dacă operatorul dvs. optează pentru un termen de reziliere în timpul perioadei de închiriere. În principiu, acordul transferă în mod necondiționat riscul de terminare a contractului de închiriere a site-ului de telecomunicații către Dacia Antena, fără alte caracteristici atașate.

Vă întrebați ce are de spus operatorul dvs. despre parteneriatul cu Dacia Antena? Operatorii de telecomunicații din fiecare jurisdicție în care facem afaceri, acceptă și recunosc plățile în avans. În cazul puțin probabil dacă operatorul dvs. are o clauză „Dreptul de prim refuz” în contractul de închiriere, vom solicita aprobarea.

Aveți mai multe întrebări? Simțiți-vă liber să consultați secțiunea „Întrebări frecvente” sau să ne contactați, suntem la dispoziția dumneavoastră.

Titlu: Plata în avans a contractului de închiriere pentru site-ul de telcomunicații: termeni și condiții
Actualizat: octombrie 9th, 2017
Autor: Dacia Antena
« Înapoi la Blog